Thursday, January 5, 2012

Shoutmix Yang Hilang

Lamanya tak bersiaran di sini....sunyi sepi jer ek. Dah la peminatnya tak ramai...tuannya pulak menyepi...kesian my blog. Pepun duniaku alhamdulillah...baik2 aje. Harapnya teman2 yg sudi singgah sini pun baik2 juga !!!...insyaAllah.

Dah lama tak bertandang kat sini...rupa2nya shoutmix/ruang chat pon dah tak bole guna ek...berbayor ler pulak...huhuhu. Takpelah kalu gitu...rasanya nak hentikan saja...coz blog ni just suka2 jer . Sape yang sudi...boleh komen dekat post jer...kl sudi....;)

Sepanjang tak bersiaran...ada banyak cerita yang nak dikongsikan...tapi tengok la camana mood ni...kalau rajin, adalah ceritanya...kalau tak berapa nak rajin...kuburkan saja niat nak bercerita ni...k...permisi ya semua...assalamualaikum & selamat sejahtera semua!!!

2 comments:

noornazuha said...

shoutbox tuh dah kena bayar kan..ntahla..kecoh2 hari tuh blogger ni kata..pastu kena tukar la ke Fibox tuh, ok gak..simple....hehe

Zurina said...

o...bole tukar ke fibox ek...t.kasih ya zuha 4 d info!!!