Saturday, March 24, 2012

Only Me n My Hero

Dua minggu lepas...kemain hepi...yeler...berhujung minggu di kampung. Berbeza lak hujung minggu ni...di tinggal berdua dengan anakanda my hero...maka paham2 ler...semestinya aktivitinya sangat2 terhad...sobsobsob. Alahai...ala2 manjer lak kannnnnn...macam la tak pernah kene tinggal...selalu sangat dah. Orang melayu kata...dah "kalih"(biasa) dengan situasi ni. Tapi...dah kalih pon...tetap rasa tak lengkap hari2 ni...kwang3x...jiwang karat tu takde la...biasa lah kannnnnnn...tak payah nak xplain...kalau kita sejiwa...pasti anda dapat rasakan ya! Kalau ler duk bermastautin kat kampung...sah2 time gini aku bertenek kat rumah ibunda tercinta...huhuhu. Takpelah...pengalaman yang mematangkan kita.

Pe2 hal pon...jiwa harus kental. Susah senang, sunyi sepi, bosan tidak...hanya naluri manusia...moga ada keterbatasannya...agar diri ini tidak lalai dalam menyelusuri hidup ...insyaAllah. Alhamdulillah...syukur ada puteraku yang sorang ni...peneman ibu setiap masa. 

Tapi sekarang dia tidur...ntah penat bermain tanpa henti seharian atau tidur disebabkan kebosanan...almaklum ler...kalau ada ayahnya...sudah pasti dah main tinju2 ala2 ultraman...tapi dengan ibunya ni...huhuhu, tak larat omak nak melayan semuanyer...hehe...kecian dia. Bukan aper...tu menan orang laki jer ya sayang ibu. 

Kije dah settle...hero tidur...ermmm...layan blog ler kejap nak hilang kebosanan ni...hye2 bye2...

Salam cemua!...nak zzzzzzzzzz jugak la....;)))))


2 comments:

Bahasa Makngah said...

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzz

ZURINA said...

makngah pon tertido baca n3 ni...hehe