Friday, July 13, 2012

Jemputan Ke Majlis GA Koleksi 1001 Resepi

Assalamualaikum!

Syukur alhamdulillah...sebelum ni aku ada buat entry...join GA KKida Koleksi 1001 resepi. Itu adalah GA pertama yang aku sertai. Masa join tu...niat di hati saja suka2 + tengok hadiah agak menarik gak. Masa join tu, dalam hati ni berkata...takkan menangpun sebab blog ni hanya suam2 kuku...takde peminatpun..huhuhu. Pepun atas rasa ingin mencuba...maka join la jugak. Blog kkida ni memang selalu aku kunjungi  sebagai rujukan dalam masak memasak...maklum la "saya budak baru belajar"...dan memang resepi2nya tersangat la SUPERB...cuma nak ngan tak nak buat jer....hehe.

Ok berbalik pada GA ...tak sangka la pulak aku terpilih antara pemenangnya. Khamis minggu lepas sampai Ahad aku ke KL. So, dalam tempoh tu tak sempat nak jenguk blog. Isnin bukak blog...tengok2 kkida ada komen kt n3 GA aku tu...jemput ke Majlis GA di Restoran Rebung, Bangsar. Wah!...masa tu tersangat lah TERKEZUK + teruja. Tapi mesej kkida tu hari khamis lagi...dan dia kt maklumbalas selewat2nya sabtu petang...so...melepas la aku. Jadi bila rujuk pada kkida...katanya aku masih dalam senarai. Hurreyyyyyyy...tup2...risau lagi...baru jer aku turun KL, takkan minggu ni nak g lagi...call husben, dia kata...ok jer...hehehehe....gembira teramat sangat.

Yang paling menggembirakan tu bukan saja pasal kemenangan...tapi sebab tak sangka...akan berjumpa denga kkida dan blogger2 lainnya. InsyaAllah!!! DAN turut teruja apabila dapat tahu...pemilik restoran Rebung, Chef Ismail akan menghadirkan diri. Juga turut hadir sama...chef2 glamour lain iaitu Chef Florence, Chef Liza, Chef Zam, dan Chef Ezani(MasterChef kita). 

Jadi pada saat ini...macam2 perasaan timbul... teruja semestinya, berdebar, xcited+++yang sewaktu dengannya sementara menanti hari esok tu....dah makin dekat ni...;)

Antara peserta yang berjaya ialah...


***InsyaAllah jumpa kita di Rebung!!!

K...wassalam!!!

8 comments:

Aziela said...

Sama sangat. Blog kita pun suam2 jer. Insyaallah nanti kita kenal2 di sana yer...

Sari Yusa Ibrahim said...

Kita ni bukan suam-suam kuku lagi, memang dah sejuk, ekekeke..

Jumpa esok ya, kita pun berdebar-debar ni..

Zurina said...

k.Aziela...mana samanya...blog akak followernya beribu2 lemon...;))))))
Sari...sejuk tu sebab dh xsabar nk g rebung la tu...hehehe...pepun jumpa k.aziela n sari esok ya!...insyaAllah...;)

susumanis said...

jumpa disana ya :-)

ieda said...

insyaallah dik
akk dulu macam tuu juga
lama2 ok ramailah nanti ;)

ps : dik kalau boleh tukar embedded comment adik nie ke pop up comment dik .. senang je
setting - comment - pop up commnet ..

Zurina said...

susu manis...dh jumpa akhirnya...alhamdulillah..salam pkenalan...panas2kan sll ber blog walking ke cni ya!!!

ieda, t.kasih...dh tukar...hehehe...;)

Muhamad anuar Marsib said...

Tahniah kerana berjaya menjadi salah seorang pemenang GA WWOWWW 1001 Giveaway.. Saya tak sempat nak join GA tersebut..

RM500 untuk dimenangi Di Blog Coretan Anuar

Zurina said...

t.kasih anuar!!!...;)