Tuesday, July 31, 2012

myChef ~ the gourmet blog challenge

Assalamualaikum!

Berita menarik! berita menarik!...jom join  myChef~the gourmet blog challenge
Anda nampakkan...wowwwww hadiah yang ditawarkan bernilai RM 18 000. Kalau anda berminat ...ini adalah syarat2 dan cara2 penyertaannya



Untuk keterangan lanjut, anda boleh la merujuk atau mengajukan sebarang persoalan di sini facebook myChef  atau rujuk keterangannya di sini kkida Koleksi 1001 Resepi

Jadi mari sama-sama kita fikir-fikirkan apa yang nak dikerjakan dengan resepi2 myChef ni...kalau ada idea...tak rugi anda sertainya...mana tau anda menjadi salah seorang pemenangnya.
 *
*
*
Empunya diri ni...masih terfikir2 lagi ...adakah ada idea nak sediakan resepi menarik tertarik dan superb sedap ni...ermmmm. Tunggu dan lihat jerlah...kalau ada idea...akan ada entrinya...kalau diam tu...almaklum jerlah kannnn...chef syok sendiri katakannnnn...;)

SEKIAN ...SELAMAT MENCUBA YA KAWAN2!!!

6 comments:

Salmi Khairil said...

jom kita kita cuba manerlah tau ader rezeki nanti

Zurina said...

huhuhu...ketandusan idea la dik...akak tak kreatif mano bab2 nk mengolah makanan ni. Masak simple2pun tak berapa nk lulus lg. Kalau salmi ada idea elok la cuba...mana tau dpt +++ duit poket aka duit shoping...hehe..;)

Nur-nba said...

Salam. Kak Zurina, Nur belum sempat tulis entri ni. Mungkin weekend ni kot.. Busy dengan kerja.. :(

Zurina said...

oh ye ke...takpe...dahulukan mana yang lebih penting dahulu. Kerja leklok yer!!!...;)

Zefa NorAsmara said...

Cepat kak, godek apa yg patut. Jom!

Zurina said...

tungguuuuuu...insyaAllah akan myusul..;)