Monday, July 16, 2012

Majlis GA KKida Yang Memang WOWWWWWWWW

Assalamualaikum!

Masih dalam mood teruja selepas menghadiri majlis GA kkida. Teruja pada banyak perkara...dpt bersua muka dgn kkida, chef2 tsohor tanahair, blogger2 yg turut sama memengangi GA kkida n dapat makan free dekat Restoran Rebung...+++...kegembiraan yang tak terucap. 

Cerita pasal majlis ni akan menyusul lambat sikit...sebab kalau bole nanti nak citer panjang2 lebar dari A ke Z. Di sebabkan masa tak mengizinkan...ia akan bersiaran lambat sikit. Kkida akan terbang ke satu destinasi yang memakan masa selama 4 jam...dan saya pula akan ke satu destinasi yang perjalanannya(bukan terbang...hehe) memakan masa lebih kurang 6 jam!!! 

Kalau nak tengok kemeriahan majlis GA kkida ni...bole la ke SINI and tengok flickr kkida tu...;)

K...nantikan n3 mengenai majlis ni nanti. Tak boleh nak citer tergesa2...takut tak menarik...kang kkida tarik balik hadiah...hihihi(gurau dr kkida...hehe). Pepun kkida dh bagi tipsss...tak bole tulis pjg2 n gmbar jgn lebih 10...tapi nanti nak gak wak n3 pjg mgenai GA ni...k,tadaaaaaaaaa...jumpa lagi

***dah melawat blog kawan2 seangkatan ke majlis GA...minta maaf blom ada kesempatan nak komen apa2 lg....nanti akak(skrg kena jd "akak" sebab tgk yg pergi hari tu...semuanya muda2 remaja...hehe) jenguk blok uols lagi ya!!!

Pinjam kkida punya gambar...;)

Sekian...Wassalam!!!

7 comments:

Aziela said...

Seronok jumpa akak. Cuma tak berkesempatan bercerita panjang kan, sebab kita dok table lain2...

Zefa NorAsmara said...

Masih terbyg wajah k zurina yg lembut je wajahnya. Dan si bujang yg buat bunyi ambulan mlm tu.. Hehe.. :-)

Cheetah said...

kita tggu entry akak nanti.hehehe

Nur-nba said...

Salam. Alahai kak.. mana ada muda.. Dah masuk 30 series..

Tak sempat bual panjang dengan akak sebab meja kita berlainan. Moga ukhuwah terjalin berpanjangan.. Jemput singgah blog Nur.

p/s : Karang entri panjang2 tau dari mula sampai akhir.. Kak Ida kata ada present untuk 3 best entries..

Nurul Akmal said...

Memang sangat best dan penuh ngan kenangan manis.. ;)

susumanis said...

kita datang kunjung ni, best la..ijauuu je kat sini, kita sukee :))

Zurina said...

Aziela...yer,seronok sgt2...mg ado lg kesempatan utk jumpa lg ya!

Zefa...lembut ker...huhuhu...tperasan jap...eheh. Pepun...dsebabkan "ambulan" tu la akak tpaksa balik cepat...kl tak mmg nak stay lama2 ngan kwn2 semua.

Cheetah...tgguuuuuuu...heheh. mcm menarik sgt jerk kannnnn...xdelah...biasa2 jer kot. Hari ni baru bkesempatan nk jenguk blog balik...n3nya akan myusul nanti...mungkin esok/lusa...;))))))

Nur...30 series tu...heheh. InsyaAllah...mg ukhuwah terus tjalin walaupun d alam maya. Wah!...menarik tu kalau ada hadiah lagi...hehehe

Nurul...tersangat la best...kenangan manis yg tpahat di hati sanubari sampai ke saat ni...;)

susumanis...terima kasihhhhhhh sgt2!!! dh suka tu kena la jenguk2 sll ya...;)))))))))