Thursday, November 1, 2012

Panik Seketika

Huhuhu...ceritera hari Rabu 31/10/2012...paginya sempat la bukak blog n terjah beberapa blog org. Tup tup bila bukak balik kluarlah... Blog has been removed bla bla bla...aik...tkejuk jap...bila masa lak aku remove blog aku...huhuhuhu. Dalam panik tu aku cuba la login...dah tak boleh...dia mintak no phone pulak utk bg code verification ke hapa tah...bila masuk no. phone...xboleh la pulak..ktnya no yg aku bg tu dh diguna utk byk urusan(lebih kureng cenggitu ler)...dh bg beberapa no...tetap gak sama. Mgelabah jap aku. Ntah pape lak aku guna phone tu utk urusan ape??? Godek punya godek...dapat la code number...tapi takboleh jugak. Last2 en.suami juga turut membantu petangnya...godek2 apa yang patut...last2...malamnya dah muncul balik blog ni...dan aku dapat email dari google team yg berbunyi ...
We apologize for any inconvenience you may have experienced. The issue you
described should now be resolved... +++ . Itulah alkisahnya yang buat aku panik seketika...bukan seketika...hampir separuh hari...hehehe...SEKIAN

***malas nak taip elok2...frust pasal ni...k  sekian...jumpa next n3...;)

8 comments:

Awana Suzanna said...

dieorg pun dh pening kot.. byk sgt nak di jaga.... kih3..

boni kacak said...

itulah bahayanya blogspot ni...anytime boleh kena remove dengan google...

Zurina said...

Awana...tu ler gamaknya...fening...tp jgn google wak pening mcm smalam...sedey klau tak dpt bukak trus...huhuhuh

boni...gitu ker...ingtkan dah boleh jd hak milik kekal...huhu

Aziela said...

aduhh, bahaya nie...

Sari Yusa Ibrahim said...

saya pernah kena ni, huhu

Zurina said...

Aziela...tu ler...bahaya...byk rahsia yg xrahsia...hehe.Pepun syg kalau hilang...dh byk thun mbina empayar ni dan byk khazanah bguna...huhuhu...khazanah la sgt...;)

Sari...pernah kena ek...cool n steady/gelapah x?..;)

Cik Nurul Siezuka said...

Kalau jadi kat Nurul pun cuak jugak..

Zurina said...

tu la nurul...kelam kelibut jap...;)