Wednesday, February 27, 2013

Ipoh White Coffee

Ini adalah iklan tak berbayar...:) Siapa peminat coffee?...cubalah yang ini! Sekali cuba...terus jatuh cinta sebab aku ni memang suka coffee. Kalau yang segera ni tengok brand jugak la...sebabnya ada yang bila diminum perutnya tak boleh terima. Tapi masa cuti Thaipusam hari tu aku g Melaka...diperkenalkan coffee ni oleh kenalan suami...terus suka. Tapi tapi tapi...banyak punya tapi daaaa...tapi aku ni tak boleh selalu sangat minum kopi ni...perut manja...kembung perut tak suka hati. K...salam semua!...(:

17 comments:

Nurhanisah (Anis Artslife) said...

apa rasa white coffee ni??..xpernah rasa, takut beli xsedap..hehe..

Zurina said...

anis...tentunya rasa kopi...aromanya sgt la harum...cubalah!..:)

Nurhanisah (Anis Artslife) said...

nanti sy cuba la..kopi segera kan??..xpayah letak apa2??

Zurina said...

haah..tambah air n kacau n then minum...hehe

TiranaAduka said...

salam
Lawatan balas. Terima kasih doakan anak ta.amin

ainnoraini said...

Kakain pun sudah jatuh chentaaa sama itu air...
Sedapkannn...hari2 nak bancuh...k

Zurina said...

k.ain...hari2 tu...mmg sedap...:)

Zurina said...

TA...sama2..:)

Zefa NorAsmara said...

Saya pernah rasa.. mmg sedap.. :D

Zurina said...

Zefa...ramai yg dh cuba kt sedap...:)

Mamasya said...

Aslmkum Zurina
pernah juga minum white coffee tp bukan yg nescafe.

TiranaAduka said...

salam zurina..
lawatan di pagi selasa...moga zurina berada dalam kandungan sihat selalu...amin.......

TA menunggu keputusan dari doktor untuk anak TA....hari nie....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Samalah kita suka minum white coffee ni..memang sedap...^^

Salmi Khairil said...

suka baunya dan teringin nak minum tapi lebih rela tak minum dari menderita sakit kepala...huhuhu

Zurina said...

mamasya...tgk gaya mesti mama bukan peminat coffee kannnn...:)

amin!...t.kasih TA!. Mg kptsan baik2 ya...insyaAllah.

Lily...sedapkan...:)

Salmi...makan/minum untuk hidup, bukan hidup utk makan...jadi kalau tak boleh tu jgn dpaksa ya! akak coffee ok, nescafe mmg xbole...sakit kepala..:)

kakngah said...

kita baru je borong ipoh white coffe ni sepeket utk ofs. amik yg perisa hazelnut. sodap!

Zurina said...

owh...ader perisa ke...xperasan...bestkan...:)