Wednesday, August 29, 2012

myChef - gourmet blog challenge


Ingatkan dah tamat tempoh...rupa2nya masih dipanjangkan lagi tempohnya ek...huhuhu...saya ni memang selalu sangat ketinggalan. Pulak2 raya...lagi la tak peka dengan hal2 macam ni. Nak kata raya sakan tak juga...tapi masih dalam mood aka demam2 raya...hehe. 

Okeyh...oleh kerana masih ada masa...nak promote + minta tolong pada yang sudi untuk menyokong(chewah...cam nak jd calon YB la pulak) aka menge"like" foto ni ya...pergi ke LINK NI n like...Terima kasih pada yang memberi sokongan ya!!!!.....;))))))))))

Okay...Salam Syawal yang ke 11! Mesti hujung minggu ni ramai yang akan memenuhi undangan rumah terbuka...yang masih dalam mood raya tuuuuuuu...kerja leklok ya!

Sekian Wassalam

2 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

sempat lagi nak buat dua tiga jenis masakan tu, hihi

Zurina said...

Sari...dh buat tp xnyempat nk tangkap gmbar...cukup ngan 1 masakan jerlah...hehe. Bg peluang kt sari tunjuk bakat tpendam lagi...;)